Kezdő könyvelők gyakorlati közösségi tanulócsoportja

 

 

Most végezted el valamelyik könyveléssel kapcsolatos képzést?

Már régen végeztél, de soha nem dolgoztál benne?

Régen dolgoztál könyvelőként, de sok idő kiesett?

 

Akkor a legjobb helyen vagy!

2018. július 1-jén indult fél éves gyakorlati tanulócsoportunkat neked találtuk ki! 

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legjobb módja annak, hogy téged is mentorálhassunk, aki még hiába kérdezel és hiába olvasod el egy-egy kérdésre adott válaszunkat, hiszen még semmilyen gyakorlati tapasztalatod nincs.

Egy zárt facebook csoport mellett döntöttünk, ahol leckéket tudunk feltenni, aminek keretében – reményeink szerint – fél év alatt meg tudunk téged ismertetni a könyvelőirodai munka rejtelmeivel.

 

A képzés az alábbiak szerint zajlik:

 • a képzés fél évente kerül megrendezésre! Ez azt jelenti, hogy ha most július 31-ig nem jelentkezel, akkor legközelebb 2019. januárban tudod elkezdeni.
 • Minden hétfőn-szerdán-pénteken kerül fel egy-egy lecke. Ezek a leckék mindenféle témát érintenek majd, de csak kezdő szinten. A csoport összetételétől függ, hogy meddig jutunk.  

          Lesz a leckék között:

 • könyvelési tételek és azok magyarázatai (többnyire ezt tervezzük),
 • adatszolgáltatások elkészítése és szükségessége
 • bevallások elkészítése
 • könyvelőirodai rendszer kiépítése
 • könyvelőprogramok tapasztalatai
 • alkalmazottak helyzete a könyvelőirodában
 • könyvelőiroda indítása
 • könyvelőiroda vezetési tapasztalatok
 • ügyfelekkel kapcsolatos tapasztalatok, megfelelő bánásmód
 • NAV és egyéb hatósági ellenőrzések tapasztalatai, felkészülés az ellenőrzésekre
 • a szakmához szükséges emberi, lelki tulajdonságok megbeszélése – ez az én (Judit) kedvenc témám <3
 • … és még nagyon sok minden, hiszen fél év hosszú idő.
 • minden hónap utolsó péntekén tartunk egy élő kérdezz-felelek foglalkozást, ahol megbeszéljük a hónap során felmerülő kérdéseket. 

 

A képzés díja bevezető áron: 7.000.- Ft/hó

Csak az első fél éves képzés lesz ennyire olcsó, januártól ugyanerre a képzésre már csak magasabb áron jöhetsz. Ennek nagyon egyszerű oka van: így szeretnénk megköszönni az első “kísérleti alanyainknak” a bátorságát, a bizalmát, hogy minket választottak és a hűségét, hogy velünk maradnak. 🙂

 

Mit kapsz ezért a havi díjért?

 • heti három leckét mindenféle témában.
 • a leckék, a hónapok nem épülnek egymásra, hogy ha úgy döntesz, hogy nem tartasz velünk fél éven keresztül, akkor is tanulj mást is, ne csak könyvelési tételt.
 • havi egy élő kérdezz-felelek foglalkozást a csoportban.
 • örökös hozzáférést: a leckéket a képzés végén megkapod írásos – és videó – formában. Bármikor lépsz is ki a képzésből, az addig tanultakat elküldjük neked. Így a jövőben bármikor átismételheted.
 • fél év után egy tanúsítványt a könyvelőirodai gyakorlatodról. Ez viszont csak annak jár, aki a fél évet (2018.12.31-ig) szorgalmasan végigcsinálja velünk. <3
 • önbizalmat és lelkierőt, hogy a könyvelőirodai munka során felmerült problémákat magabiztosan kezelni tudd.

 

Mit nem kapsz ennek a képzésnek a keretein belül:

 • ez nem mentorálás! Csak képzés. Ez azt jelenti, hogy nem válaszolunk privátban a kérdéseidre.
 • nem tudunk a leckékre külön magyarázattal szolgálni sem messengeren, sem a csoportban, sem pedig a nekünk küldött e-mailben. Ahhoz túl sokan lesztek. A kérdéseid feltevésére havonta egyszer lesz lehetőséged, az élő kérdezz-felelek foglalkozáson.

 

A képzés indulásának időpontja: 2018. július 01. 

A képzés helyszíne: ONLINE! (Kezdő könyvelő gyakorlati csoport – Könyvelőmentor)

 

Arra kérünk, hogy a díj átutalása után – ha eddig még tetted meg – jelentkezz a fenti linken a facebook csoportba, hogy be tudjunk engedni és elkezdhesd a képzést. <3

Ha egy ideig nem tudsz a képzésen részt venni (nyaralás, betegség, bármi), de a havi díjad be van fizetve, semmi gond.

A csoportban benne maradsz és bármikor meg tudod nézni az addig feltett anyagokat is.

Amikor azonban úgy döntesz, hogy a következő hónapban nem szeretnél velünk tartani, a képzés számodra megszakad. Nem lesz lehetőséged visszatérni a csoportba, hiszen az anyagok folyamatosan fenn lesznek és nem lenne igazságos a többiekkel szemben.

 

6 napra újra megnyitjuk a lehetőséget a jelentkezésre,

mert úgy gondoljuk, hogy kellő szorgalommal még be tudsz hozni egy havi lemaradást.

De ne felejtsd el, hogy csak július 31-ig tudsz jelentkezni a júliusi és az augusztusi díjak befizetésével!

Akkor bezárjuk a jelentkezést és legközelebb csak 2019. januárban indítunk új kezdő képzést!

ui.: Ha úgy érzed, hogy ennél személyesebb, közvetlenebb támogatásra van szükséged, jelentkezz valamelyik mentorprogramunkra itt!

Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Jelentkezésed után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. A jelentkezésedet csak a program díjának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása automatikusan történik! Amennyiben a program díját el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!
Share Button